Bland Selv TV og Streaming

Som medlem af  Biersted Antenneforening kan man selv blande sine TV-Pakker

blandselvpose.jpg

Tv med Bland Selv giver dig frihed til at sammensætte 10 eller 36 tv-kanaler og/eller streamingtjenester oven på Grundpakkens 27 faste kanaler.

Vælg dine 10 eller 36 kanaler mellem mere end 100 tv-kanaler eller vælg mellem streming tjenesterne, HBO Nordic, Viasat Film (incl Viaplay), C-More, Min Bio eller Den danske filmskat

Udskift dine Bland Selv-kanaler og streamingtjenester hver måned – kvit og frit.

Dine Bland Selv-kanaler er personlige.

Hos YouSee får du adgang til at se tv på alle dine skærme. Med YouSee Tv & Film-appen kan du nemlig se de fleste af dine tv-kanaler på din tablet, mobil og computer. Og med Croimecast eller Apple can du caste til et TV uden der behøves en antenneforbindelse

VIl du bruge dit tv med antenne forbindelse, har du derfor bruge et YouSee programkort og kortlæser til hvert tv-apparat, som du ønsker at se dine Bland Selv kanaler på.

Ønsker du at kunne se dine Bland Selv kanaler på flere tv-apparater skal du have et programkort og en kortlæser til hvert tv-apparat. De 27 kanaler i Grundpakken kan ses på tv i alle rum uden brug af programkort og kortlæser.

Når du har indstalleret kortlæser og programkort skal du huske at lave en ny kanalsøgning, hvor du anvender netværksnummer 111

Hvis du vil vide mere om bland selv så klik her (Når du kommer til en ny side skal du indtaste din adresse)

ØNSKER DU HJÆLP TIL BESTILLING AF BLAND SELV PAKKER  ,KAN DU KONTAKTE YOUSEE PÅ 70704070

YouSee Kundeservice/Support

Oplever du fejl ved dit YouSee-produkt eller har du spørgsmål til, hvordan du bruger dit produkt, er det Support, du skal kontakte.

Ring 8080 4050

Hverdage 08.00-20.00