Fremtiden er kommet til Biersted : Bland selv TV og Streamingtjenester

FREMTIDEN ER KOMMET TIL BIERSTED : BLAND SELV TV-KANALER OG STREAMINGTJENESTER

Biersted Antenneforening og Yousee  tilbyder en unik Bland Selv-løsning, så du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Vi har et stort udvalg af danske og udenlandske tv-kanaler og alle de bedste streamingtjenester som HBO Nordic, Viasat Film og C More, så du altid har adgang til en lang række programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – uden det koster ekstra.

Med YouSee Tv-boksen får du også nem og hurtig adgang til et stort udvalg af de bedste lejefilm inden for alle tænkelige genrer. Og med YouSee Premiere får du også fri adgang til en premierefilm hver måned med din YouSee Tv-boks, som du kan se, når du vil – og ligeså mange gange, du vil.

Læs meget mere her om det nye produkt som du kan få i Biersted Antenneforening